Alzheimer Café 16 maart 2023

Gepubliceerd op: 28-02-2023

Hierbij nodig ik u van harte uit voor een bijeenkomst van het Alzheimer Café Noordwest Friesland op donderdag 16 maart 2023 op locatie in: Zorgcentrum het Bildt “Beuckelaer”, Beuckelaerstraat 25, 9076 DA Sint Annaparochie.

De zaal is open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur. Het thema van de avond “Mijn leven met Dirk Baron” wordt gepresenteerd door zijn partner Dieke Broersma.

Dirk was 35 jaar en had zijn leven mooi op de rit met werk, een gezin en toekomstdromen. Maar dan wordt bij hem de ziekte van Alzheimer geconstateerd. Hoe moet je dan verder? Plotseling stond hun leven op de kop. Maar hoe plotseling was dat eigenlijk?

Tijdens deze avond vertelt Dieke Broersma over “de reis” die zij hebben gemaakt voor en na de diagnose Alzheimer. Het programma zal zoveel mogelijk interactief zijn en de inhoud van de avond zal mede worden bepaald door uw vragen en ervaringen.

Het Alzheimer Café is bestemd voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. De toegang en de koffie en thee zijn gratis, een gift in de collectebus stellen wij op prijs.

Voor informatie kunt u bellen met Ekie Altena-Bouma, Stichting Welzijn Ouderen het Bildt, tel. 0518-402778.