Dat bewegen het beste medicijn is voor je gezondheid, dat weet je ergens wel. Maar nu nog in beweging kómen…. Je leefstijl hieraan aanpassen, gedrag te veranderen en het volhouden, dat is lastig.

In deze workshop laat Olga de deelnemers letterlijk en figuurlijk ervaren wat een goede beweeghouding is en wat dat met je doet. Op een speelse humoristische wijze leer je veel over jezelf en het belang van bewegen. Ook ga je inzien dat bewegen in alledaagse en huishoudelijke activiteiten zit en dat het leuk, haalbaar, uitdagend en prikkelend is. Huis-, tuin- en keukenfitness. Je hoeft niet persé naar de sportschool om gezond bezig te zijn. Ook bewegen in combinatie met voeding tipt ze even aan.
Natuurlijk gaan we ook nog even heerlijk op muziek bewegen zodat jij ervaart dat jijzelf een grote bijdrage kunt leveren aan je eigen kwaliteit van leven en gezondheid.
Met een glimlach en een goed gevoel gaat u daarna weer verder. Want bewegen is vooral ook leuk, helemaal als u het samen met anderen doet!

Komt u woensdagmiddag 23 maart 2022 om 14.30 uur ook naar MFC Ons Huis in Sint Annaparochie?