Workshops (Android) tablet en iPad

Steeds meer mensen maken gebruik van een Android tablet of iPad. Met de bijna onbegrensde mogelijkheden, functies en toepassingen zijn ze niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.

Je kunt de tablet thuis en op reis gebruiken voor mail, als agenda, voor spelletjes, internetten, skypen etc. Maar hoe begin je eraan, wat kan je er allemaal mee doen en hoe pas je het gebruik aan naar eigen smaak?

Wij bieden u de mogelijkheid aan om in 2 bijeenkomsten (bijna) alles over uw Android tablet of iPad te weten te komen. Let op: Deze bijeenkomsten zijn niet voor gebruikers van een tablet met andere besturingssystemen.

Op donderdag 24 november en 1 december 2022 van 9.30 tot 11.30 uur is er een workshop bedoeld voor de gebruikers van een iPad en op donderdag 8 en 15 december 2022 van 9.30 tot 11.30 uur is er een workshop voor de gebruikers van een Android tablet. De workshops worden gegeven in het computerlokaal van de SWO in MFC Ons Huis in St.-Annaparochie. De kosten voor deze workshop van 2 ochtenden zijn € 25,=, dit is inclusief lesmateriaal. Opgeven kan bij de SWO, tel.nr 0518-402778.