Bijtanken en oppoetsen

Op woensdag 18 oktober 2023 van 9.00 – 12.00 uur wordt er in St.-Annaparochie een korte theoretische cursus gegeven voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de (nieuwe) verkeersregels en -borden in het verkeer.

U heeft al jaren uw rijbewijs en een hoop rijervaring. Het rijden verloopt voor u zo automatisch, dat u wellicht niet meer opmerkt dat het verkeer iedere dag een klein
beetje verandert. Zo worden er elk jaar weer nieuwe verkeersregels en -tekens ingevoerd in Nederland. Maar weet u eigenlijk wat er allemaal veranderd is? Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV) organiseert een Opfriscursus Verkeerstheorie; ook wel Bijtanken & Oppoetsen genoemd. Hierbij worden in vogelvlucht de nieuwe verkeersregels, -borden en –tekens behandeld. Het is een interactieve training waarbij gelegenheid is vragen te stellen en aanvullingen te geven. Na deze bijeenkomst bent u weer helemaal up-to-date in het verkeer! Deze cursus wordt gehouden in het MFC in St.-Annaparochie. Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden.